top of page

Σεμινάριο Online Επιχειρηματικότητας

Απλές μέθοδοι που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος, ώστε να αποκτήσει τη δική του Online Επιχείρηση, ακόμα και αν δεν έχει τεχνικές γνώσεις!

 

"Μια από τις πιο ευχάριστες πτυχές της δουλειάς μου, είναι να βλέπω τα αποτελέσματα που έχουν οι  νέοι επιχειρηματίες, αφού εφαρμόσουν τα απλά πράγματα που διδάσκουμε"   

 - Κων/νος Καστανάς

Η τιμή του Σεμιναρίου κανονικά είναι 112 ευρώ...
Όμως, μέσα από αυτή τη σελίδα μπορείτε να συμμετέχετε με μόλις 30 ευρώ!

Κλείστε τη Θέση σας, με μόνο 30 ευρώ! 

Εξερευνώντας το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας...

Keyboard and Mouse
letta.jpg

Παναγιώτης Ευθυμίου

Όταν παρακολούθησα το σεμινάριο ήμουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση οικονομικά. Ακόμα και τα 100 ευρώ συμμετοχής δυσκολεύτηκα πολύ να τα βρω. Μέσα σε 10 μέρες από το σεμινάριο, κατάφερα να κερδίσω καθαρά 500 ευρώ. Χωρίς να έχω εμπειρία, χωρίς να έχω eshop, χωρίς να έχω ιδέα. Ξέρω ότι άλλοι κερδίζουν πολύ περισσότερα από εμένα και μπορεί να τους φαίνεται αστείο το ποσό των 500 ευρω, όμως για εμένα έκανε τη διαφορά. Και φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια.  

per1.jpg

Μαρία Περράκη

Πριν λίγα χρόνια ήμουν η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Είμαι γυμνάστρια και δεν είχα καμία σχέση με το Internet. Σήμερα κερδίζω 5ψήφιο μηνιαίο εισόδημα από το Internet και αυτό το οφείλω στις γνώσεις που απέκτησα από τον Κων/νο Καστανά. Προτείνω ανεπιφύλακτα το Σεμινάριο του Κων/νου, σε όποιον θέλει να αποκτήσει δική του επιχειρηση και σε όποιον θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα. Κώστα, σε ευχαριστώ για όλα!

chr.jpg

Νίκος Χριστογεώργος

Το σεμινάριο είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Έχω εταιρεία τεχνολογίας και πληρώνω τακτικά για εκπαιδεύσεις χιλιάδες ευρώ. Η αξία που πήρα με τα 112 ευρώ που κοστίζει το σεμινάριο είναι πιο πολύτιμη από οτιδήποτε άλλο έχω παρακολουθήσει ποτέ!Το συστήνω ανεπιφύλακτα είτε έχετε επιχείρηση, είτε δεν έχετε. 

Ξεκινώντας από το Μηδέν με Σωστό Τρόπο

Keyboard and Mouse
σεμινάριο ίντερνετ μάρκετινγκ.jpg

Σπύρος Κάλφας

Το σεμινάριο είναι μια όαση πληροφορίας. Το έχω παρακολουθήσει και το έχω συστήσει και το συστήνω σε πάρα πολλούς συνεργάτες μου, διότι εκεί διδάσκονται τις βάσεις του Internet Marketing. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για την υγιή ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Και σίγουρα είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για κάποιον που ξεκινάει τώρα ή που θέλει να δημιουργήσει κάτι δικό του.

happy life affiliates testimonial.jpg

Βασιλική Κεραμίδα

Όταν παρακολούθησα το σεμινάριο είχα ήδη κάνει τα πρώτα μου βήματα... Και ανησυχούσα μήπως αυτά που θα ειπωθούν απευθύνονται μόνο σε αρχάριους. Είχα δίκιο, απευθύνονταν σε αρχάριους, αλλά εγώ παρ' όλ' αυτά δε τα γνώριζα... Προτείνω σε όλους αυτό το σεμινάριο, διότι αυτά που διδάσκονται, είναι διαφορετικά από αυτά που εφαρμόζουν οι περισσότεροι σήμερα. Και διότι δουλεύουν περισσότερο από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει στην επιχείρησή μου. 

680380_4836381588707_736013208_o.jpg

Γιάννης Σταυρουλάκης

Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια του Κωνσταντίνου. Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα χάρισμα. Επικοινωνεί το ίδιο καλά με κάποιον που έχει σπουδάσει Digital Marketing και με κάποιον που δεν έχει ιδέα από το Internet. Μπορεί να μπει στο μυαλό του καινούργιου και να του εξηγήσει πολύπλοκες έννοιες με απόλυτα κατανοητό τρόπο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε καινούργιους που ξεκινάνε τώρα και πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμο! 

Πώς θα έχω 100% σίγουρη Επιτυχία!

7 πλεονεκτήματα σύγχρονων Online Επιχειρήσεων...

1.

Χρονική Ελευθερία. Οι online επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο αυτόματα! Αυτό σημαίνει ότι (αφού στηθούν σωστά) παράγουν εισόδημα ανεξάρτητα από το πόσο δουλεύει ο ιδιοκτήτης τους.

2.

Δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Με την ίδια ευκολία που μπορούμε να έχουμε πελάτες στη γειτονιά μας, μπορούμε να έχουμε από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου! Μπορούμε λοιπόν, να έχουμε εισοδήματα από διαφορετικές χώρες του κόσμου.

3.

Ελάχιστα λειτουργικά έξοδα. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, τα έξοδα των online επιχειρήσεων είναι αμελητέα. Δε χρειάζονται φυσικά καταστήματα και αν φερθούμε έξυπνα, δε χρειάζονται ούτε καν υπάλληλοι και αποθήκες.

4.

Ευελιξία. Στις online επιχειρήσεις, αλλάζουν όλα πολύ γρήγορα και χωρίς κόστος. Μπορούμε να αλλάξουμε στρατηγικές, τρόπους προώθησης, προϊόντα και την εικόνα του site μας με λίγα κλικ.  

5.

Μικρά Κεφάλαια. Εταιρίες που σήμερα κοστίζουν δισεκατομμύρια, δημιουργήθηκαν πριν λίγα χρόνια, με ελάχιστη επένδυση. Στις μέρες μας, το κόστος για να ξεκινήσει κάποιος κάτι δικό του, μπορεί να είναι σχεδόν μηδενικό!

6.

Ελάχιστος Ανταγωνισμός. Ο χώρος του Internet Marketing είναι καινούργιος και ταυτόχρονα αλλάζει και γρηγορότερα από ποτέ! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν εξαιρετικά λίγοι, που να γνωρίζουν τι λειτουργεί σήμερα. Στο Σεμινάριο θα μιλήσουμε για το τι δουλεύει σήμερα και εφαρμόζοντάς το, θα έχετε τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό! 

7.

Οικονομική Ανεξαρτησία. Η δημιουργία μιας πετυχημένης online επιχείρησης, μπορεί να μας κάνει πραγματικά ελεύθερους! Επιλέγουμε εμείς αν θα δουλεύουμε πολύ ή λίγο, αν θα έχουμε γραφείο ή αν θα δουλεύουμε από το σπίτι μας, μπορούμε να διοικούμε την επιχείρησή μας από από μια καφετέρια κοντά στο σπίτι μας ή ενώ είμαστε διακοπές σε άλλη ήπειρο. 

Τι λένε για τα Σεμινάρια του Κωνσταντίνου!

Η Θεματολογία και οι 3 ενότητες του Σεμιναρίου:

 

1) Πώς πουλάμε μέσα από το Internet. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι Online Επιχειρήσεις ακολουθούν τις ίδιες αρχές με τις offline επιχειρήσεις... Θεωρούν ότι το παραδοσιακό μοντέλο (δημιουργώ κατάστημα, το διαφημίζω, έρχονται πελάτες) μπορεί να εφαρμοστεί στις online επιχειρήσεις, απλά προσθέτοντας τη λέξη "online" μπροστά από κάθε βήμα (δημιουργώ online κατάστημα, κάνω online διαφήμιση, έρχονται πελάτες online) Αυτό είναι μεγάλο λάθος και μάλιστα σε αυτή την παρανόηση οφείλεται το μεγάλο ποσοστό της αποτυχίας των eshop για παράδειγμα...
Υπάρχει ένας ξεχωριστός, ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο γίνεται το Online Marketing και ξεχωριστές αρχές που διέπουν τις Online Επιχειρήσεις. Και θα συζητήσουμε για αυτές σε μεγάλο βάθος, στο Σεμινάριό μας!  

2) Τι πουλάμε μέσα από το Internet. Μέσω Internet μπορεί να πουληθούν τα πάντα. Αλλά δε μπορούν να πουληθούν το ίδιο εύκολα... Υπάρχουν προϊόντα των οποίων ο φυσικός χώρος είναι το Internet! Που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους και που μας συμφέρουν πολύ περισσότερο από άλλα.
Ποια είναι αυτά τα προϊόντα; Ποιες είναι οι τάσεις της αγοράς με τις οποίες μας συμφέρει να ευθυγραμμιστούμε και σε ποιους χώρους πρέπει να κινηθεί η επχείρησή μας;

3) Πρακτική Εφαρμογή - Πώς Ξεκινάμε. Πώς μας συμφέρει να ξεκινήσουμε την πορεία μας; Ποια προϊόντα να επιλέξουμε; Ποιο οικονομικό μοντέλο μας συμφέρει και γενικότερα ποια είναι τα απλά βήματα που πρέπει να κάνουμε στην αρχή;

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο;

Σεμινάρια Κωνσταντίνος Καστανάς.png

Το Σεμινάριο απευθύνεται: 

- Σε φιλόδοξους δυναμικούς ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ δική τους επιχείρηση, αλλά θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους Online Επιχείρηση.
- Σε πετυχημένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που αναζητούν κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες προκειμένου να δημιουργήσουν ασφάλεια και διαφορετικές πηγές εισοδήματος.
- Σε εκείνους που καταλαβαίνουν ότι το Internet είναι το μέλλον και που θέλουν να μάθουν τις αρχές που το διέπουν και πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν.
- Σε όσους συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον σου, είναι να το δημιουργήσεις εσύ.

Η τιμή του σεμιναρίου είναι κανονικά 112 ευρώ, αλλά μέσα από αυτή τη σελίδα, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τη θέση σας και να το παρακολουθήσετε με μόλις 30 ευρώ! 
(ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

Κλείστε τη Θέση σας, με μόνο 30 ευρώ! 

bottom of page