top of page

Σεμινάριο Online Επιχειρηματικότητας



Τί έχει γίνει λοιπόν με το Σεμινάριο στο Ίντερνετ που είχες δει;

Το Σεμινάριο που διεξάγουμε στο Ίντερνετ αφορά Ιδιώτες και Επιχειρηματίες.

Οι ιδιώτες μπορούν να το παρακολουθήσουν και ξεκινώντας στην Ακαδημία Ίντερνετ Μάρκετινγκ να ξεκινήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δουλεύουν πάνω σε πραγματικά project προώθησης στο Ίντερνετ. Μάλιστα έχουν στη διάθεσή τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να το κάνουν αυτό και την απαραίτητη υποστήριξη να φέρουν αποτελέσματα. Οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν πως δουλεύει το ηλεκτρονικό εμπόριο, πως θα προβληθούν σωστά και θα έχουν αποτελέσματα αλλά γενικά κατατοπίζονται στα πρώτα τους βήματα στο Ίντερνετ. Μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία internet marketing που έχουν δεί στο σεμινάριο ή να δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για το επιχειρίν τους και να τα βάλουμε σε εφαρμογή εμείς για αυτούς.

  1. Πάμε να δούμε όμως κάποια πρώτα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα..

 

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος



3 Νεαρές επιχειρηματίες αποφάσισαν να μην δουλεύουν ως υπάλληλοι και να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα με όλες τις νέες τεχνολογίες προώθησης στο ίντερνετ εκμεταλλευόμενες τις γνώσεις τους στο μακιγιάζ. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος, θέσαμε σε εφαρμογή διαφημιστικές καμπάνιες στα social media και Dynamic Remarketing καμπάνιες με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι παραγγελίες από την 1η βδομάδα. Ένα project πολλά υποσχόμενο βασισμένο στο σωστό επιχειρηματικό σχέδιο που έχει τεθεί σε εφαρμογή.


 

Αποτελέσματα Συνεργατών που ξεκίνησαν στην Ακαδημία


Η Βασιλική ξεκίνησε στην Ακαδημία Ίντερνετ Μάρκετινγκ αφού παρακολούθησε το σεμινάριο και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά μέσα στους πρώτους μήνες δραστηριότητας. Αυτή τη στιγμή χειρίζεται δικά της marketing project και έχει ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση και την οργάνωση δουλειάς νέων συνεργατών μας.


Η Άννα Μαρία ξεκίνησε στην Ακαδημία Ίντερνετ Μάρκετινγκ αφού παρακολούθησε το σεμινάριο και είναι ζωντανό παράδειγμα της ενημέρωσης που κάνουμε στους ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο περί κερδοφορίας από την 1η βδομάδα ενασχόλησης. Σκοπός της είναι να μπορεί να εργάζεται σε internet marketing projects χωρίς την υποχρέωση υπαλληλικής δουλειάς για να κερδίζει τα προς το ζειν.

 

Μερικοί ακόμα Συνεργάτες που ξεκίνησαν μαζί μας..


Οι άνθρωποι αυτοί είναι όπως και εσύ. Δεν έχουν γνώσεις πάνω στο ίντερνετ Μάρκετινγκ αλλά ούτε σε κάποιον κώδικα. Έχουν ξεκινήσει μαζί μας διότι έχουν καταλάβει ότι με την εκπαίδευση και τα εργαλεία που τους παρέχονται, μπορούν να δραστηριοποιηθούν πολύ γρήγορα επαγγελματικά στο Ίντερνετ.

Για να μπορέσεις να ξεκινήσεις κι εσύ στον πολύ ωραίο αυτό τομέα το μόνο που πρέπει να κάνεις ως πρώτο βήμα, είναι να παρακολουθήσεις το Σεμινάριο Online Eπιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

 

Περισσότερα Marketing Projects που τρέχουν..


Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για ένα ζευγάρι από την Κρήτη που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και να προσφέρει παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει δημιουργηθεί με όλο το background που πρέπει να υπάρχει για την προώθησή του και εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η προώθησή του με διαφημίσεις. Λόγω της εξειδίκευσης των προϊόντων και της αναζήτησης αυτών από το εξωτερικό θα γίνει και συγκεκριμένη προώθηση αυτού μέσω της πλατφόρμας του Amazon.

 
  1. Αν είσαι Ιδιώτης και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το Ίντερνετ Μάρκετινγκ, δήλωσε συμμετοχή στο Σεμινάριο Online Επιχειρηματικότητας.

  2. Αν είσαι επιχειρηματίας δώσε ένα boost στην επιχείρησή σου παρακολουθώντας το Σεμινάριο Online Επιχειρηματικότητας.

 

Λέγομαι Χάρης Παπαδόπουλος και θα σε βοηθήσω στενά σε όλα τα βήματα που θα χρειαστείς στο Internet Marketing! Άλλωστε είμαστε ένα τηλέφωνο μακριά ;-)



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page